Blogg

Redan 1 år

2019-02-13 19:19 | 0 kommentarer

DSC_0006 

Dessa små som den 10 februari blivit ett år! Otroligt vad tiden gått fort. Har varit så intressant att följa vår första kull i med och motgång. Mycket kärlek och många fina stunder med stor tillgivenhet och glädje. Men att fostra en ung aktiv valp som nyfiken och orädd tar för sig av livet sätter oss alla hundägare på prov emellanåt. Nu är de precis nyblivna ettåringar och står inför en lugnare period i livet.

Ja här skulle det komma en radda bilder på våra hundar men jag vet inte vad som hänt med filöverföringen från min telefon!

Det krånglar för mig hela tiden... troligen handhavande fel   (Ja det erkänner jag absolut ) Har försökt uppdatera bloggen ett flertal gånger men inte lyckats få med några bilder.

Det blir inte lika lockande att läsa om man inte kan bryta av med ett par bilder då och då.

 

BPH DSC_1947 

Får lägga in några bilder som redan är uppladdade på datorn som visar vad som är på gång för Doras del. Först blir det inoficiell utställning på Lördag i Vindeln. Kul att få visa upp henne och att träffa Harry som oxå kommer dit.

Sedan blir det till att boka tid för höft och armbågs röntgen. Ettårs vaccinationen är avklarad då vi även passade på att ge rabiesvaccin och ordnade pass till henne och Diva. Dora skall få följa med till Finland på utställning i Vasa! Ett riktigt äventyr.

I maj månad har vi bokat in BPH, Beteende och personlighetstest. Har försökt peppa flera av valparna att deltaga ifrån vår kull och några har nappat. Har även kontaktat andra Schapendoes ägare och föreslagit dem att deltaga den dagen. Skulle vara roligt om flera individer från samma ras kunde delta så får man både träffa flera Schappe ägare och flera hundar. 

Nu ser vi fram emot en mild avslutning av vintern som varit ovanligt kall i år tycker jag. Nu drar jag ut på tur med flickorna, tiden som innekatt är över och även matte behöver komma i form

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arkiv

2023
2022
2021
2020
2019
2018