20190603_195125

Medina 

20181014_163436

 

Almbackens Fantino Medina "Dora"

Vi kunde inte motstå att spara denna lilla tös, den mest aktiva och uppfinningsrika av valparna i kullen. En tik som klev rakt in i hjärtat när hon föddes. Dora som vi kallar henne är en härlig, kavat och aktiv valp. 

Dora har hunnit bli 5 år och och är en liten charmig flicka med mycket energi. Hon har fått fin kritik på utställning och har ett cert i Sverige och ett Cert i Finland. 

Dora älskar att träna hon arbetar väldigt likt sin mor. Nu har hon även fått prova på Nose Work. Hon är väldigt lättlärd och har tre diplom i nosework 1.  Hon har även tävlat apellspår med relativt bra resultat, om man nu som jag anmäler en hund som inte har påbörjat träningen av tre av momenten

Dora har utvecklats till en trevlig tik med hög energi men kopplar av mellan akterna. Hon är en självständig individ som tar många initiativ i hundflocken och har ett inställsamt sätt mot de äldre tikarna som förlåter henne aaallt!

Hon är inte blyg för fem öre pigg och nyfiken tar hon för sig av omgivningen. Hon är lite rätt fram emot andra hundar men har fina signaler och är en glad lekkamrat som kan springa många ärevarv av ren glädje när hon hittar rätt kompis.

 

 

HD A ED 0

Genomförd BPH

Godkänd anlagsklass viltspårprov 2019 05 19

Godkänd doftprov Eukaluptus 2020 10 04

Nosework 1 3 diplom

1 Cert i Sverige

1 Cert i Finland

Nordic cert i finland